Informácie k novej sezóne

Dobrý deň,

Dobrý deň, začala nám nová sezóna a chcem Vás poprosiť o súčinnosť v nastavení údajov v systéme Paysy pre novú sezónu. Systém sme preklopili, prosím Vás o kontrolu údajov Vašich detí v systéme, najmä ročník dochádzky ZŠ. Prosím rodičov ktorých deti išli do 1. ročníka ZŠ aby nám napísali mail, aby sme mohli priradiť správny ročník.

Čo sa týka platieb zatiaľ sa nemenili. Sezónny poplatok je 30€, ročníky 4 a mladší 15€ a 5 a starší 25€. Je to podľa veku nie podľa toho aký ročník dieťa navštevuje. Na konci týždňa prídu platobné predpisy za mesiac august a o týždeň na to za mesiac september. U ročníkov 5+ od septembra.

Pokiaľ niekto nechce ďalej trénovať v našom klube obratom napíšte aby sme Vás vyradili z evidencie a nedostali ste platobný predpis.

Pri súrodencoch platí iba najstarší, preto Vás prosím, ktorí máte v klube súrodencov napíšte obratom mail s ich menami, aby to bolo v poriadku nahodené.

Tréningy prosím sledujte v kalendári udalostí, budú tam na začiatku sezóny možné zmeny a úpravy. Do klasického režimu sa dostaneme až koncom októbra.

Prajem Vám úspešnú sezónu bez zranení a v dobrej nálade.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.