AHL – Ukončenie ročníka 2011/2012

V nedeľu 26.02.2012 sa odohralo posledné stretnutie AHL Zlatých Moraviec, medzi HK Amatéri Hostie a HC Zlaté Moravce B, ktoré dalo bodku za celou sezónou AHL 2011/2012. Po odohraní stretnutia bolo stanovené konečné poradie, ktoré je nasledovné:

Prvé miesto si v lige nakoniec vybojovalo mužstvo HK Medvede Hosťovce, vďaka výhre vo vzájomnom stretnutí proti HK 63 Sľažany. Najlepších strelcov sme mali nakoniec dvoch Marek Civáň HK Medvede a Jaroslav Rajtár HK 63 Slažany, ktorý v lige strelili obaja zhodne po deväť gólov. V produktivite získal prvé miesto s počtom 17 kanadských bodov Marek Civáň z HK Medvede. Cenu fairplay za najmenej trestných minút získalo mužstvo HC Dolný Ohaj.

Sme radi, že sa nám podaril náš zámer a po niekoľkých rokoch zimný štadión opäť ožil a pritiahol neraz plné tribúny, na ktorých sa hokeju seniorov prizerali nielen starší, ale aj mladšie vekové kategórie. Ak chceme sledovať zápasy seniorov na našom zimnom štadióne, musíme vychovávať ich pokračovateľov.

V mene výboru HC Zlaté Moravce ďakujem všetkým, ktorý sa zúčastnili, alebo podielali na organizácii AHL. Neoddeliteľnou časťou súťaže bol práve zimný štadión a jeho ľadová plocha, na ktorej sa súťaž mohla uskutočniť vďaka podpore vedenia mesta Zlaté Moravce, za ktorú im vyslovujeme veľké ďakujeme.

Ďalej sa chcem osobne poďakovať Ing. Marianovi Pánikovi viceprezidentovi HC ZM, ako strojcovi a realizátorovi tejto myšlienky, za obetovanie jeho voľného času na úkor rodiny, bez nároku na odmenu.

Za všetkých zúčastnených sa chcem poďakovať aj našim manželkám a priateľkám, ktoré nám toto celé tolerovali.

V budúcej sezóne budeme pokračovať možno s iným názvom, ale na rovnakej a možno aj lepšej úrovni.

Galéria obrázkov z odovzdávania cien po ukončení AHL Zlaté Moravce

Branislav Bartek / člen výboru HC Zlaté Moravce

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.