Vyhodnotenie dochádzky Pred-Prípravka

Tento článok je venovaný vyhodnoteniu dochádzky za celú dochádzku sezóny 2012-2013 v letnej príprave a v mesiaci december predprípravky a prípravky. Za najlepšiu dochádzku v letnej príprave bol odmenený Miroslav Valkovič. Za mesiac december to boli dvaja najlepšie umiestnení Veronika Löbbová a Adam Cina. Vyhodnocovaný a zverejňovaný bude každý mesiac.

Vyhodnotenie dochádzky letná prírava 2012-2013  

Vyhodnotenie prípravky dochádzka 2012-2013

Vyhodnotenie predprípravky dochádzka 2012-2013

03.01.2013 sa po tréningu uskutočnilo aj stretnutie rodičov členov prípravky, kde sa zverejnili zásady nominovania hráčov na zápasy II.ligy zslh.

Zásady nominácie na zápasy

Z pohľadu dochádzky

Nominácia na zápas sa zostavuje na poslednom tréningu pred zápasom. Na zápas budú nominovaní hráči prítomní na poslednom tréningu pred zápasom, alebo riadne ospravedlnení (ospravedlnení aj za neúčasť na ostatných tréningoch) a zúčastnia sa minimálne polovice tréningov v týždni pred zápasom. V nominácii budú uprednostňovaní hráči s najvyššou percentuálnou účasťou na tréningoch v predchádzajúcom období.

Branislav Bartek                             tréner prírpavky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.