Výber Slovenska U14 Dievčatá

Dňa 13. februára 2013 na Zimnom štadióne v Trnave  sa zúčastnili naše hráčky Dominika Löbbová, Veronika  Löbbová, Viktória Kružlíková, Tatiana Drienovská, Ester Barteková výberu na projekte Czech-Slovakia Selects U14 (ročník nar.1999 a mladšie) Tento team sa zúčastní turnaju World Selects Invitational (WSI) v Nykopingu (Švédsko), v termíne 23.4. – 28.4.2013. Výbery „Selects“, sa v každej krajine vždy prezentujú najvyššou kvalitou hráčov a hráčiek, v danej vekovej kategórii. „Selects“ tímy sa stretávajú na turnajoch WSI, ktoré sa nazývajú aj „Neoficiálne Majstrovstvá sveta“. Výbermi „Selects“ a turnajmi WSI prešlo v chlapčenskej verzii niekoľko desiatok hráčov, ktorí sa neskôr stali pravidelnými reprezentantmi svojej krajiny a boli draftovanými do NHL, CHL alebo NCAA. V dievčenskej kategórii, sú tieto turnaje skvelou prípravou na náročné medzinárodné reprezentačné zápasy, dievčatá majú šancu porovnať svoje schopnosti proti najlepším hráčkam na svete a ukázať svoj potenciál pred očami zástupcov severoamerických univerzít, stredných škôl s hokejovým programom a trénerov a manažérov profesionálnych ženských hokejových klubov z celého sveta.

Branislav Bartek                                                                                                                        tréner prípravky                                                           Galéria FOTO

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.