Valné zhromaždenie 4.4.2014

Pozdravujem. Dňa 4.4.2014 v piatok o 18:00 hod. sa uskutoční Valné zhromaždenie členov hokejového klubu HC Zlaté Moravce v dome dôchodcov na Mojmírovej ulici. Valné zhromaždenie je najvyšší orgán v hokejovom klube, kde každý člen môže prezentovať svoje názory a predstavy o fungovaní klubu a zároveň je orgánom ktorý volí členov výboru a dozornej rady. Výbor je volený na 4 roky a starý výbor práve v tomto roku stráca mandát, takže musia prebehnúť nové volby výboru. Bol by som veľmi rád, keby ste sa aktívne zapojili do tejto udalosti, keďže všetko čo sa deje pri organizovaní hokeja v našom meste nepôjde bez nás, bez rodičov detí hrajúcich hokej. Robíme to pre ne. Keďže musia prebehnúť voľby výboru musím nachystať kandidátnu listinu pre voľby. Prosím Vás všetkých, ktorí chcete kandidovať na voľbu do výboru pošlite mail na hczm@hczm.sk
Ak si myslíte, že niekto druhý by bol vhodný kandidát, napíšte mi aj jeho, ja sa pokúsim dotyčného človeka osloviť či by súhlasil s kandidatúrou.

Všetci členovia klubu ste pozvaní na Valné zhromaždenie.
Marian Pánik

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.