Mimoriadne valné zhromaždenie

Pozdravujem. Dňa 12.6.2014 o 17:00 hod. v telocvični na Robotníckej škole sa uskutoční mimoriadne valné zhromaždenie zvolané na základe 3/5 väčšiny členov výboru HCZM. Jediným bodom MVZ bude zmena stanov na základe dodatku. Prosím kto môžte tak sa zúčastnite. Návrh znenia dodatku prikladám, ak máte nejaké pripomienky prosím príďte ich vzniesť na MVZ.

Dodatok č. 1

Doplniť Článok 1 – Základné ustanovenia o nasledovný bod:

8.  Viesť deti a mládež ku športovej činnosti, kultúre a vytvárať podmienky pre športové vyžitie aj v rôznych iných druhoch športu (napr. florbal, hokejbal, inline hokej, pozemný hokej, krasokorčulovanie, gymnastika, atletika …).

Doplniť Článok 2 – Hlavné úlohy klubu o nasledujúce body:

7. HK podporuje u detí a mládeže radosť z pohybu, bojuje tým proti drogám, alkoholizmu, vandalizmu a iným patologickým javom.

8. Ponúka rôznorodú a vzájomne sa doplňujúcu mozaiku pohybových aktivít a programy športovej činnosti ako významný faktor pre rozvoj telesnej zdatnosti a podpory zdravia jednotlivcov i populácie.

9. Vedie deti a mládež ku športovej činnosti, kultúre a vytvára podmienky pre športové vyžitie v rôznych druhoch športu.

10. Rozvíja rekreačnú športovú činnosť zameranú hlavne na deti a mládež, ale aj na rodiny slabších sociálnych vrstiev, pracujúcich, telesne a mentálne postihnutých osôb.

11. Organizuje športové, telovýchovné a kultúrne aktivity na základných, stredných a materských školách pre svojich členov a aj pre ostatnú verejnosť.

12. Organizuje športové súťaže a podujatia.

13. Organizuje športové kurzy, prednášky a semináre pre fyzické osoby /resp. pre verejnosť/.

14. Organizuje nácviky, sústredenia, vystúpenia, detské a mládežnícke športové tábory pre pohybovú prípravu a oddych v priebehu celého roka.

15. Organizuje relaxačné pobyty pre regeneráciu a oddych.

16. Obhajuje záujmy svojich členov a umožňuje podľa svojich možností zvyšovanie kvalifikácie trénerov / napr. školenie, kurzy/.

17. Spolupracuje s fyzickými a právnickými osobami pôsobiacimi v oblasti telesnej kultúry.

18. Propaguje vlastnú činnosť, telesnú výchovu a šport.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.