Tréning na ľade v Leviciach a ostatné info

V sobotu 15.11.2014 od 17:15 do 18:15 máme tréning na ľade v Leviciach. Platí  pre všetky vekové kategórie. V Leviciach treba byť najneskôr o 16:40 hod. Doprava individuálna. Prosím dohodnite sa medzi sebou a pospájajte sa. Ak by mal niekto voľné miesto v aute príďte prosím o 16:00 pred zimný štadión v ZM a tak isto aj tí, ktorí sa nemajú ako dostať, tam sa pospájate. Ďakujem Vám všetkým za trpezlivosť pri cestovaní za tréningmi do iných miest.

Čo sa týka ľadu v Zlatých Moravciach, tak rozhodujúci termín je 13.11.2014 vo štvrtok, kedy bude mestské zastupiteľstvo Zlatých Moraviec o 15:00 hod. v MsKS v divadelnej sále.  Jedným z bodov programu je Koncesná zmluva na prevádzkovanie zimného štadióna. Na programe zastupiteľstva je opakovane, keď minule tento návrh nebol schválený. Po výhradách poslancov sa uskutočnilo stretnutie poslancov, zástupcov mesta a zástupcov hokejového klubu, kde sa našiel kompromisný návrh zmluvy, ktorá bude práve 13.11.2014 opätovne na schvaľovaní. Schválenie či neschválenie zmluvy je zároveň rozhodujúcim faktorom či bude túto sezónu otvorený zimný štadión v meste, keďže mesto otvorene deklaruje nemožnosť otvoriť zimný štadión kvôli financiám. Prosím fanúšikov korčuľovania a hokeja v meste Zlaté Moravce aby prišli svojou účasťou na zastupiteľstve podporiť snahu hokejového klubu o zastrešenie prevádzkovania zimného štadióna. Nemáme záujem o burcovanie emócií alebo niečo podobné. Musím povedať, že všetky rokovania boli doposiaľ veľmi korektné a konštruktívne zo všetkých strán. Ale posledná schôdza nemusí byť práve o konštruktívnych debatách. Pre Vás voličov však môže byť aj táto posledná schôdza pomôckou pri Vašom sobotňajšom rozhodovaní.

Ďakujeme za podporu.

Výbor HCZM

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.